Geslaagde leerlingen Vakcolleges vieren feest

Gepubliceerd: 16 juni 2014

De examens zijn achter de rug. Voor alle geslaagden: namens Vakcollege Groep van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie diploma! De leerlingen die deze week nog een herexamen moeten maken wensen wij heel veel succes! Op dit moment worden de resultaten van het praktijkexamen en het schriftelijk examen van alle Vakcolleges in Nederland verzameld. Deze resultaten worden binnenkort gepubliceerd.

De examentijd is altijd een spannende periode voor leerlingen. Na het verlossende telefoontje, is het eindelijk tijd voor feest. Op sommige Vakcolleges weten ze goed hoe dat moet, zo blijkt. 

Hollywood aan de Maas
Het eindexamengala van het Dendron College in Horst leek wel op de première van een Hollywood-film. De kersverse geslaagden werden in dure auto’s en soms originele voertuigen afgezet en geïnterviewd door een televisieploeg. Bekijk de mooie reportage (door leerlingen gemaakt!) hier.Met vlag en wimpel geslaagd
Op het Gomarus College bedachten ze een leuke actie. Alle geslaagden kregen een Gomarus-wimpel kado. Deze werd natuurlijk samen met vlag en boekentas aan de mast gehangen. De school riep op om foto’s op Twitter te plaatsen.

      

Docentje pesten
De eindexamenleerlingen van OSG Sevenwolden in Heerenveen bedachten dit jaar een wel erg kleurrijke examenstunt. De leraren moesten in witte overalls een parcours afleggen, terwijl ze met poederverf werden bekogeld. Arme docenten. 95% geslaagd op Vakcollege Amersfoort
De uitslagen van Vakcollege Amersfoort kwamen onlangs al bij ons binnen: hier is maar liefst 95% procent van alle examenkandidaten geslaagd. Een monsterscore. Ook van de derdejaars leerlingen die hun praktijkexamen afrondden, was 98% geslaagd. Van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat!

Taarten
Docente Jennifer van der Kust, van het Hoofdvaart College in Hoofddorp, had een attent kadootje voor haar leerlingen in petto. Ze maakte voor iedere geslaagde leerling een taart. Deze taart is wat ons betreft ook geslaagd mevrouw van der Kust!