Landelijke Docentendag op donderdag 13 maart

Gepubliceerd: 16 januari 2014

Op donderdag 13 maart 2014 organiseert Vakcollege Groep voor de vijfde maal de landelijke Docentendag. Net zoals voorgaande jaren zal deze dag plaatsvinden in Conferentiecentrum Mennorode in Elspeet. De Docentendag staat in het teken van de invoering van de nieuwe examenprogramma’s in het vmbo. Bekijk het programma. U kunt zich aanmelden op www.mennorode.nl. Vergeet niet om aan te geven welke workshops u wilt bijwonen.

Het dagthema is:

Vakcolleges vernieuwen; leerlingen en docenten op weg naar het nieuwe examen

Tijdens de Docentendag kunt u zich in de volle breedte oriënteren op verschillende aspecten die de vernieuwingen met zich meebrengen. De dag is tevens een goede gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met collega’s van andere Vakcolleges.

Programma
Het programma bestaat uit diverse workshops, zodat u op basis van uw behoefte en belangstelling een gerichte keuze kunt maken.

Aanmelden
U kunt zich tot en met 7 maart aanmelden voor de Docentendag via www.mennorode.nl. Er kunnen zich 3 personen per Vakcollege-formule (Techniek / Mens & Dienstverlenen) aanmelden. Het is ook mogelijk om extra personen aan te melden tegen een tarief van 100,00 euro per persoon, mits er voldoende ruimte beschikbaar is.

Datum en locatie
Datum: donderdag 13 maart 2014
Tijd: 09.00 – 17.00 uur
Locatie: Conferentiecentrum Mennorode, Apeldoornseweg 185 Elspeet

Vragen?
Heeft u vragen over de Docentendag? Neemt u dan contact op via info@vakcollegegroep.nl.