Meld u aan voor Vakevent 2014

Gepubliceerd: 12 november 2013

Na een succesvolle pilot van afgelopen jaar, wordt ook dit schooljaar het Vakevent georganiseerd. Vind u het leuk om uw leerlingen uit leerjaar 2 mee te laten doen aan deze spannende wedstrijd tussen leerlingen van diverse Vakcolleges? Meld u dan voor 20 december aan via info@vakcollegegroep.nl onder vermelding van de contactpersoon en de naam van uw school.


PDF-bestand van deze poster

Tijdens het Vakevent strijden leerlingen van Vakcolleges door het hele land tegen elkaar. De wedstrijd bevat een opdracht die te maken heeft met de lesstof op het Vakcollege en er is een wedstrijd voor Techniek en een wedstrijd voor Mens & Dienstverlenen. Het Vakevent is bedoeld voor Vakcollege-leerlingen die in leerjaar 2 zitten, een mooi moment om te zien wat uw leerlingen allemaal hebben geleerd. Maar het Vakevent is vooral bedoeld om de leerlingen nog meer te enthousiasmeren.

Vakevent Mens & Dienstverlenen
Het Vakevent Mens & Dienstverlenen bestaat uit een landelijke wedstrijddag en eventueel een voorronde, waarbij groepjes leerlingen diverse opdrachten uitvoeren op het gebied van Mens & Dienstverlenen. De landelijke wedstrijddag is op donderdag 20 maart 2014 en vindt op uw eigen locatie plaats. Lees het verslag van het Vakevent 2013.

Vakevent Techniek
Het Vakevent Techniek bestaat uit de opdracht ‘knettergekke kettingreactie’. Voor deze opdracht maken leerlingen een machine die met zoveel mogelijk technische stappen een bal in een doel kan schieten. De machine wordt op school gemaakt en het eindresultaat wordt gefilmd door de leerlingen. Op donderdag 20 maart 2014 wordt de winnaar bekend gemaakt. Lees het verslag van het Vakevent 2013.

Aanmelden
Vindt u het leuk om mee te doen aan het Vakevent Techniek en/of het Vakevent Mens & Dienstverlenen? Dan kunt u zich tot 20 december aanmelden via info@vakcollegegroep.nl onder vermelding van de contactpersoon en de naam van uw school. Na aanmelding zult u meer informatie ontvangen.