Vakcollege Groep lanceert nieuwe website

Gepubliceerd: 12 augustus 2013

Vanaf 1 augustus 2013 is de nieuwe website van Vakcollege Groep online: www.vakcollegegroep.nl. Deze website vervangt de oude websites vakcollegetechniek.nl, vakcollegezorg.nl, hetvakcollege.nl en vakgilde.nl.

De nieuwe website van Vakcollege Groep bestaat uit twee delen, het publieke gedeelte en de Vakcollege Community. Op het publieke gedeelte vindt u onder andere informatie over de Vakroute, inschrijfmogelijkheden voor trainingen, informatie over de diensten van Vakcollege Groep, antwoord op veelgestelde vragen en een overzicht van Vakcolleges in Nederland. De Vakcollege Community is het interactieve onderdeel van deze website, waarvoor u moet inloggen en waar u onder andere leermiddelen kunt downloaden.  

Hoe log ik in?
De oude inloggegevens die werden gebruikt om in te loggen op hetvakcollege.nl zijn niet meer bruikbaar. U kunt eenvoudig een nieuw account aanmaken via aanmelden. Iedereen kan een persoonlijk account aanmaken. Een school heeft niet meer één gezamenlijke gebruikersnaam en wachtwoord.

De inloggegevens die gebruikers voorheen gebruikten om in te loggen op vakgilde.nl zijn nog wel bruikbaar. U kunt met dezelfde inloggegevens inloggen op de Vakcollege Community. Lukt het niet om met uw oude inloggegevens in te loggen? Dan kan uw wachtwoord verlopen zijn. U kunt dan uw wachtwoord resetten.

Vragen of opmerkingen?
Heeft u vragen of opmerkingen over de website? Of lukt het niet om in te loggen? Dan horen we het graag. Neem contact met ons op.